K Ä R L E K S M U M S
1. Sätt på ugnen på 225°C. Ta fram en ugnsform, med hög kant som du antingen smörjt med matfett, bröat med ströbröd, kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.
2. Smält smöret och och ställ undan.
3. Vispa äggisarna och sockret i en bunke med elvisp.
5. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. ♥
6. Vispa snabbt ihop med elvisp.
7. Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta smöret.
8. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.
9. Häll och bred ut smeten i formen.
10. Grädda i nedre delen av ugnen i 10-15 minuter. Gör under tiden glasyren.
11. Låt kakan svalna under bakhandduk tills glasyren är klar.
Glasyyyyr!
12. Smält smör eller margarin i en kastrull. Ta bort kastrullen från plattan.
13. Tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker.
14. Vispa till en jämn smet.
15. Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm.
16. Strö över kokosflingor. Låt glasyren stelna.
17. Hacka kakan som en mördare haha, i fyrkantiga bitar när glasyren stelnat.